Vanlige spørsmål

Hvor fort blir pakken min sendt?
Vi pakker alle bestillinger så fort det lar seg gjøre. Du kan regne med at det vil være den første virkedagen etter bestillingen er gjort, men i travle perioder kan det ta noe lenger tid. Du vil alltid få beskjed når BeeYouu pakken er på vei til deg med postmannen.
 

Når får jeg pakken min?
Normalt tar det 2-7 dager fra vi sender varene til de er fremme på ditt lokale postkontor/ post i butikk. Leveringstiden avhenger av hvor i vårt lange land du bor.
 

Hvordan kan jeg betale?
Vi tar alle de vanligste bankkort/ kreditkort. Det vil si Visa, Mastercard/ Eurocard, American Express og alle kort tilknyttet disse leverandørene. Du kan også velge Klarna faktura. Det vil si at vi sender faktura sammen med varene.
 

Når belastes jeg for kjøpet?
Når du gjennomfører betaling med kort, vil vi reservere kjøpesummen. Beløpet blir trukket fra ditt kort når vi sender varene. Velger du faktura så betaler du for varene etter du har fått de hjem til deg.
 

Hva skjer hvis varen jeg bestilte er utsolgt?
Hvis du har gjennomført et kjøp og det viser seg at varen ikke lenger er tilgjengelig på lager, vil du så snart som mulig få beskjed om dette på mail eller telefon. Du betaler aldri for varer som ikke blir sendt fra oss.
 

Kan dere sende varene i oppkrav?
Nei, dessverre. Men hvis du velger Faktura fra Klarna så betaler du ikke før du får varene hjem.
 

Hvilke fraktmuligheter har jeg?
Pakke i postkassen - gratis

Servicepakke - 90 kr ( gratis ved kjøp på 1000 kr)

Express - Se priser fra Bring ved utsjekk

Hente i butikk

Utkjøring - Gjelder området ; Bryne, Lye , Nærbø , Orre , Varhaug , Vigrestad, Kverneland , Klepp
 

Hvor kan jeg henvende meg ved andre spørsmål?

Vi er alltid tilgjengelig på telefon i butikkens åpningstider. Du når oss på tlf: 458 35 516

Mandag-Fredag: 10.00-20.00

Lørdag: 10.00-18.00

Du er også velkommen til å ta kontakt via mail: post@beeyuu.no

Alle mail vil bli besvart så fort som mulig, men hovedsakelig svarer vi på mail alle hverdager mellom kl. 10.00 – 16.00
 

Kan jeg bytte varer i butikken som jeg har kjøpt på nett?
Du kan alltid bytte BeeYouu varer i andre varer i butikken. Ønsker du derimot pengene tilbake, må du fylle ut returskjemaet som fulgte med pakken og levere dette sammen med varene. Du vil da få pengene overført til konto / kort i løpet av noen dager.
 

Sender dere varer til utlandet?
Nei, dessverre. Vi jobber med å kunne tilby denne tjenesten i fremtiden, men foreløpig har vi ikke muligheten til dette.
 

Hvordan vet jeg om dere har noen ledige stillinger?
Vi er en liten bedrift i vekst og har alltid behov for flinke medarbeidere! Kom gjerne innom butikken med søknad og CV slik at vi får hilst på deg.  Hvis du ikke har mulighet til dette, kan du sende oss en søknad  og CV på mail eller post, så tar vi kontakt hvis det skulle dukke opp en stilling som passer for deg! Utlyste ledige stillinger vil som regel også bli postet på bloggen vår.
 

Hva skjer hvis jeg ikke henter pakken min på posten?
Pakken din blir liggende på ditt postkontor i 14 dager, før den blir automatisk returnert til oss. Du vil da bli belastet kr 250- for å dekke kostnadene vi har hatt i forbindelse med sendingen.